HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

Sail aan De Overkant

19 AUG 2010
09:00 - 00:00
Van 19 tot en met 23 augustus is de 8e editie van SAIL. Tijdens dit spectaculaire evenement dat eens in de 5 jaar plaatsvindt, zullen circa 600 schepen afmeren in en rond de IJ-haven. Naast de indrukwekkende Tall Ships en vele klassieke schepen zullen ook moderne schepen, marineschepen en replica’s Amsterdam aandoen. Rondom deze indrukwekkende vloot vinden er iedere dag allerlei activiteiten en optredens plaats.

Bedrijfsterrein De Overkant ligt midden in het Sail festival gebied. Vanuit de oever is er een prachtig uitzicht op verschillende evenementen. Er vinden verschillende evenementen plaats en er is ruimte te huur aan de IJ-oever.

VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie