HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

Uitreiking ondernemersprijs Noord aan De Overkant

24 MRT 2011
17:00 - 19:30
Bekijk dit event op Facebook

De genomineerden voor de Ondernemersprijs Amsterdam-Noord zijn bekend. Dit jaar worden er twee prijzen uitgereikt: de juryprijs voor de meest eigenzinnige ondernemer en de publieksprijs voor de meest maatschappelijk verantwoorde ondernemer. De prijsuitreiking is op bedrijfsterrein De Overkant, in restaurant Stork.

Genomineerden
In totaal zijn er 130 bedrijven voorgedragen. Na een spannend overleg heeft de jury onderstaande ondernemers genomineerd.

Publieksprijs meest maatschappelijk verantwoorde ondernemer
Drie ondernemers genomineerd:

  • Smederij Goedhart
  • Mister Green
  • NH Galaxy Hotel

Juryprijs meest eigenzinnige ondernemer
Vier ondernemers genomineerd:
  • Firma Burger & Zn IJzerwaren
  • Textkernel
  • Tabula Rasa/I love Noord
  • Rebel Music Group

Stem op je favoriet!
U kunt de winnaar bepalen voor de publieksprijs. Bekijk de filmpjes van de bedrijven op www.noord.amsterdam.nl/ondernemersprijs en breng uw stem uit op uw favoriete ondernemer. Het bedrijf met de meeste stemmen wint. U kunt uw stem tot en met 23 maart tot 17.00 uur uitbrengen.

Prijswinnaars op 24 maart bekend
Op donderdag 24 maart worden tijdens de netwerkborrel van Veban & Co de twee prijswinnaars bekendgemaakt in Restaurant Stork op bedrijfsterrein De Overkant. Beide winnaars krijgen een geldbedrag van 5.000 euro.

Meer informatie via www.noord.amsterdam.nl

VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie