HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

VEBAN&CO borrel aan De Overkant

1 DEC 2011
17:00 - 19:00
Bekijk dit event op Facebook

VEBAN&CO is een ondernemersvereniging in Amsterdam Noord, specifiek opgericht voor mensen die creativiteit én ondernemerschap als een unieke combinatie zien om hun professionele leven in te vullen.

Bent u ondernemer in Amsterdam Noord en bent u nieuwsgierig wie uw buren eigenlijk zijn en wat u voor elkaar kunt betekenen? Dan bent u van harte welkom op ons netwerk event. Met dit event willen KvK, VEBAN&CO en Stadsdeel Noord kruisverbanden leggen tussen de creatieve industrie en de andere bedrijfstakken in Amsterdam Noord. Het event is bedoeld voor alle ondernemers in Noord, van ZZP’er tot multinational.

Toegang is gratis, wel eerst even aanmelden


Aanmelden

Meld u aan op www.kvk.nl/buurondernemer

VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie