HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: HTTP_REFERER

Filename: views/agenda_detail.php

Line Number: 35

Verlangen: Cabeceame

30 JUN 2012
Starttijd: 20:30
Verlangen is een double bill van twee tango danstheater stukken van de Argentijnse choreograaf Ezequiel Sanucci.

De double bill zal in 2013 in première gaan. In dit studio project zal een van de twee voorstellingen ontwikkeld worden: Cabeceame.
De Cabeceo is een traditie, een ritueel van de tango salons, een uitnodiging om te dansen, om elkaar te ontmoeten, om samen te reizen, om samen te dromen. Het verlangen naar een nieuwe ontmoeting.
Een fantasievolle en surrealistische tango reis door de straten van Buenos Aires. Het gaat over twee mensen die als zij samen dansen, samen dromen.

De Argentijnse choreograaf Ezequiel Sanucci onderzoekt binnen de choreografie het sociale aspect van tango en het verlangen naar identiteit en liefde. Dit probeert hij vorm te geven op een abstracte, surrealistische en hedendaagse manier.

VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie