HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: HTTP_REFERER

Filename: views/agenda_detail.php

Line Number: 35

Wasco neemt de leiding!

28 MEI 2013
16:00 - 21:00
Meer dan 40 leveranciers laten u de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van verwarming, sanitair en onderdelen zien. Dit doen zij op een vakbeurs die qua aankleding en concept uniek is.

Wasco neemt de leiding en zorgt ervoor dat u op een interactieve manier niets mist. Uiteraard is er voldoende te eten en te drinken, daarnaast wordt u verrast middels spectaculaire shows. Natuurlijk is er ook een zakelijk belang: een dag voor beurs ontvangen de aangemelde bezoekers een overzicht met knalaanbiedingen die alleen op de beurs geldig zijn. Als klap op de vuurpijl wordt er aan het eind van iedere beursdag onder de deelnemers aan de Wasco Beursquest een prijs verloot die uw komst zeker de moeite waard maakt!

Wasco neemt de leiding en zorgt voor busvervoer vanaf diverse vestigingen naar de vakbeurzen in Zwolle, Eindhoven en Rotterdam. Informeer bij uw eigen Wasco vestiging wat de exacte vertrektijd en - locatie is. Uiteraard kunt u ook met eigen vervoer komen, bij de locatie van uw keuze staat een routebeschrijving en parkeerinformatie.


'Wasco neemt de leiding'
Dinsdag 28 mei van 16.00 - 21.00 uur

Aanmelden kan via de website

VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie