HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

WE LOVE FOOD FESTIVAL

24 FEB t/m 26 FEB 2017
In het weekend van 24, 25 en 26 februari 2017 vindt het We Love Food Festival plaats. Het indoor foodfestival wordt georganiseerd in de Kromhouthal in Amsterdam. De hal gaat omgetoverd worden naar 5 verschillende werelden: “Zoet”, “Saté”, “Burger”, “Vega” en “Italian”.

Foodtrucks
De Kromhouthal wordt omgetoverd tot een fantastisch foodwalhalla. In 5 werelden gaan zich drie dagen lang foodtrucks & non-food deelnemers presenteren op een originele manier. De Yoghurt Barn biedt heerlijke verschillende yoghurtjes aan in de “Zoet” wereld. Maar ook The Butcher On Wheels gaat los met speciale burgers in de “Burger” wereld. Bovendien komt de bekende Amsterdamse Brouwerij Troost met haar speciaal bier.

Sprekers
Er zijn niet alleen foodtrucks aanwezig, maar er komen ook unieke sprekers tijdens het We Love Food festival. Op de zaterdagmiddag presenteert voedingsdeskundige en diëtiste Lisa Steltenpool en is er voldoende ruimte voor een Q&A. Maar ook Annemarie Pronk, de winnares van Heel Holland Bakt, komt een workshop geven over hoe je een taart het mooist kunt decoreren.
Op zondagmiddag komt Miss Detox, lifestyle-coach, een lezing geven over “Boost Your Health” en zij gaat laat zien hoe je de lekkerste smoothies maakt. Uiteraard mogen deze geproefd worden! Bovendien komt Francis Kuijk, ook finalist van Heel Holland Bakt en wie kent haar niet, een Aussie Demo geven over luxe Lamingtons en Melting Moments.

Entertainment
Naast de unieke foodtrucks en sprekers is er ook veel aandacht voor het entertainment. Vanaf einde middag tot het einde is er live muziek. Er kan gedanst worden op de muziek van DJ Erik Lourenssen of Joost Vetter. Daarnaast kan iedereen genieten van Tijs op zijn Saxofoon en leuke jazzbands.

Kaartverkoop
Van tevoren een kaartje kopen voor het We Love Food festival kan via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/welovefoodamsterdam of op de dag zelf aan de deur. Een Foodie Ticket kost €7,50 ex. fee en je krijgt er 1 gratis consumptie voor terug!
** Kinderen tot 12 jaar gratis toegang

Openingstijden
Vrijdag 24 februari 2017 van 16.00 tot 23.00 uur
Zaterdag 25 februari 2017 van 12.00 tot 23.00 uur
Zondag 26 februari 2017 van 12.00 tot 21.00 uur

VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie