HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

WORKSHOP CRONOS MORELESS

14 SEP t/m 17 SEP 2017
12:00 - 12:00
Amsterdam Fringe Festival vindt dit jaar plaats van 7 t/m 17 september en toont 11 dagen lang theater en dans van nieuw, onbekend en ongetemd talent op meer dan 30 locaties in Amsterdam. Fringe is open en ongecureerd. We presenteren een divers programma met kunstenaars van uiteenlopende achtergronden, herkomsten en toekomsten. Het festival is een ode aan de theatrale gekte, de onafhankelijke geest en een pleidooi voor artistieke vrijheid. Een dikke, innige omhelzing van het experiment in de ware zin des woords: eentje waarvan de uitkomst je nog echt verrassen kan. Dansmakers Podium is van 14 t/m 17 september een van de locaties van het festival.

Met We Are The Everlasting Guests - Sanne Clifford & Iman Spaargaren
& Just Before Artificial Intelligence - Spin Echo

14/09 – 17/09
Dansmakers Podium

TICKETS & INFO

VOORGAANDE EVENEMENTEN AAN DE OVERKANT

DE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

Wilt u zelf een evenement organiseren aan De Overkant? De Kromhouthal is beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Met een lengte van maar liefst 150 meter, hoog plafond, glazen dak en mooie balustrades draagt deze hal bij aan een unieke sfeer tijdens uw evenement.

Daarnaast heeft de hal een prachtige ligging aan het IJ. Als u de grote deuren aan de waterzijde van de hal opent, geeft u uw gasten een magnifiek uitzicht over het IJ.
De hal is per dag of dagdeel te huur.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie