HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

AFSPRAAK MAKEN?

De Overkant heeft ruimte voor bedrijven, ateliers, evenementen, cultuur en horeca. Anders dan het traditionele aanbod binnen Amsterdam is De Overkant een uniek terrein met een industrieel karakter en een rauwe uitstraling aan de IJ oever. Interesse in een bedrijfsruimte of wilt u een evenement organiseren, neem contact op via:

VERHUUR
huren@deoverkant.com of bel een van onze makelaars:

020 - 619 2930

020 - 540 5560
BEHEER
Storingen en/of reparatieverzoeken, waarvan de herstelkosten conform het bepaalde in de huurovereenkomst voor rekening van verhuurder zijn, kunnen tijdens kantooruren gemeld worden aan de servicedesk van:

Verwey Vastgoed
Telefoon: 010 443 1095
servicedesk.bog@VerweyVastgoed.nl

Na kantooruren
Alleen telefonisch voor uitsluitend dringende onderhoudsklachten die geen uitstel toelaten.

EVENEMENTEN
Evenementen aan De Overkant
020 - 6 36 52 50
info@kromhouthal.com

ROUTEBESCHRIJVING

De Kromhouthal / De Overkant
Gebruik voor navigatie het volgende adres: Gedempt Hamerkanaal 96, Amsterdam

OPENBAAR VERVOER
BUS LIJN 32 OF 33 (vanaf halte Johan van Hasseltweg - 7 min. lopen)
Loop in de richting van de rotonde. Ga naar rechts bij de rotonde. Je bent nu op de Meeuwenlaan. Neem de derde afslag links (voor de Dirk van der Broek). Je bent op de Motorkade. Volg deze weg de bocht mee naar links. Je bent nu op het Gedempt Hamerkanaal. Tegenover nummer 96 vind je de hoofdingang van het terrein (aan je rechterhand). Je loopt nu recht tegen de Kromhouthal aan.

BUS LIJN 38 (vanaf halte Hamerstraat - 4 min. lopen)
Loop de Meeuwenlaanaf richting de Dirk van der Broek. Ga voor de Dirk van der Broek naar links de Motorkade in. Volg deze weg de bocht mee naar links. Je bent nu op het Gedempt Hamerkanaal. Tegenover nummer 96 vind je de hoofdingang van het terrein (aan je rechterhand). Je loopt nu recht tegen de Kromhouthal aan.

PONT

Vanaf de achterzijde van het Centraal Station vertrekken diverse gratis pontjes naar Amsterdam-Noord. U neemt de pont naar het IJplein (de meest rechtse pont als u met uw rug naar het station staat) bent u binnen een paar minuten op het IJplein. Deze pont gaat minstens vier keer per uur.

Zie ook:
http://195.193.209.12/veren/ijpleinveer.pdf en www.9292.nl voor actuele reisinformatie.
Het is mogelijk om (gratis) een fiets mee te nemen op de pont. De route van het IJplein naar de Kromhouthal / De Overkant is aangegeven op het kaartje bovenaan deze pagina.

AUTO (vanaf Centrum Amsterdam via IJtunnel)

Neem de eerste afslag na de IJtunnel om vervolgens bij de stoplichten links voor te sorteren. Bij de rotonde neem je de eerste afslag (rechts). Je bent nu op de Meeuwenlaan. Neem de derde afslag links (voor de Dirk van der Broek). Je bent op de Moterkade. Volg de bocht naar links en na 75 meter kunt u rechtsaf het terrein van De
Overkant op rijden waar u ook kunt parkeren.

AUTO (vanaf de ring A10)
Neem de afslag s116. Neem de eerste afslag Noord 300-349. Ga bij de stoplichten linksaf. Bij de rotonde neem je de eerste afslag (rechts). Je bent nu op de Meeuwenlaan. Neem de derde afslag links (voor de Dirk van der Broek). Je bent op de Moterkade. Volg de bocht naar links en na 75 meter kunt u rechtsaf het terrein van De Overkant op rijden waar u ook kunt parkeren.
Er is ruime gratis parkeergelegenheid aanwezig op de parkeerplaats van De Overkant als in de directe omgeving.

Route

BEDRIJFSTERREIN DE OVERKANT

Bedrijfsterrein De Overkant
Gedempt Hamerkanaal 085 - 353
1021 KP Amsterdam

EVENEMENTEN, COMMUNICATIE & PERS

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Evenementen (Kromhouthal)
Telefoon 020 - 6365 250
info@kromhouthal.com


Communicatie en perszaken:
Mac Bijman
communicatie@deoverkant.com

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie