Oneindig veel mogelijkhedenOneindig veel mogelijkhedenOneindig veel mogelijkhedenOneindig veel mogelijkhedenOneindig veel mogelijkhedenOneindig veel mogelijkhedenOneindig veel mogelijkhedenOneindig veel mogelijkhedenOneindig veel mogelijkhedenOneindig veel mogelijkheden

ONEINDIG VEEL MOGELIJKHEDEN


Rauw, licht, groots, indrukwekkend, authentiek, industrieel, veelzijdig. Dit zijn enkele kenmerken van de Kromhouthal, de multifunctionele evenementen locatie aan de IJ-oever in Amsterdam-Noord. Vroeger draaiden hier de fabrieksmotoren van STORK en Kromhout op volle toeren en waren de fabrieksarbeiders de baas. Deze rauwe uitstraling van de Kromhouthal is behouden gebleven.

Met een glazen plafond van 15 m hoog, de nog staande stalen constructies, hijskranen en een lengte van 140 meter weet de hal een unieke 'look en feel' te geven aan elk evenement. Klein of groot, modern of authentiek.

Door de aanpasbare grootte en flexibiliteit van de ruimte is het geschikt voor zowel commerciële als culturele evenementen. Organisaties als Over het IJ festival, Sail, het Grachtenfestival, Ketel One en de Fotoacademie Amsterdam maakten reeds gebruik van de Kromhouthal. De locatie is niet ingericht, u kunt dus naar eigen wens invulling geven aan de uitstraling. Daarnaast is het mogelijk om het buitenterrein bij uw evenement te betrekken of los te huren als locatie. Alles is mogelijk in de Kromhouthal.

LOCATIE


De Kromhouthal is een onderdeel van bedrijfsterrein De Overkant. Deze creatieve hotspot in Amsterdam-Noord is de nieuwe uitvalbasis voor creatief Amsterdam. De voorzijde van de hal bevindt zich aan de IJ-oever waar een panoramisch uitzicht over het water en over het centrum van Amsterdam op u wacht. De Kromhouthal is goed bereikbaar: ongeveer een kwartiertje fietsen vanaf het Centraal Station en een goede verbinding met het OV. Daarnaast is het met de auto enkele minuten verwijderd van de A10 dan wel de IJ-tunnel. 

CONTACT

Evenementen aan De Overkant B.V.
020 - 636 52 50
info@kromhouthal.com

Bezoekadres:
Gedempt Hamerkanaal 231
1021KP Amsterdam

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie