HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

" id="terugButton">

CHANGING LIFE HUB

Changing Life Hub Changing Life Hub
Gedempt Hamerkanaal 3
Huurt: Ambachtelijke bedrijfsruimte
Website: changinglifehub.com
Telefoonnummer: 020 237 1091

De Hub, gevestigd aan de Ketelstraat 3, is de fysieke ontmoetingsplek voor mensen die dagelijks werken aan de beste versie van zichzelf. Met onder andere een trainingsruimte, een keuken, een koffiebar en een lounge verbindt Changing Life, met dit unieke one-stop-shop concept, gelijkgestemden met elkaar om de fitte levensstijl te ervaren.

Ervaar de fitte levensstijl onder één dak
In de Hub komen de kernelementen gedrag, voeding, training en herstel samen en hiermee heeft Changing Life een uniek concept in handen. Fitfanaten ervaren de complete fitte levensstijl onder één dak. In de Personal Body Gym voeren zij hun Personal Body Plan uit onder begeleiding van Personal Body Trainers. Zij eten voor of na hun training een vers bereide DoorMeal in de Kitchen + Bar en genieten van een kop koffie tijdens het werken op de verschillende flexplekken. “Ik heb geleerd dat het lichaam maakbaar is door de kernelementen op mij als persoon af te stemmen. Deze maakbaarheid geeft ook een gevoel van maakbaarheid van het leven en dat wil ik delen met de rest van de wereld.”, aldus Tom Barten, CEO van Changing Life.

Membership
Members van Personal Body Plan zijn automatisch Changing Life member en hebben daarmee op vaste tijden toegang tot de Changing Life Hub. Naast het basisabonnement biedt Changing Life ook uitgebreidere abonnementen, waarmee members zeven dagen per week onbeperkt toegang hebben tot alle faciliteiten. Hierbij krijgen zij altijd deskundige begeleiding van Personal Body Trainers en hebben zij zelfs voorrang op Changing Life events.

Ruime openingstijden
De Hub, gevestigd aan de Ketelstraat 3 in Amsterdam, is zeven dagen per week geopend van 7.00 tot 23.00 uur. Parkeren bij de Hub is gratis.

Voor meer informatie, kijk op www.changinglifehub.com


ZELF HUREN?

De Overkant heeft ruimte voor bedrijven, ateliers, evenementen, cultuur en horeca. Anders dan het traditionele aanbod binnen Amsterdam is De Overkant een uniek terrein met een industrieel karakter en een rauwe uitstraling aan de IJ oever. Interesse in een bedrijfsruimte of wilt u een evenement organiseren, neem dan hier contact op.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie