HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

DAT!SCHOOL

DAT!school
Gedempt Hamerkanaal 205
Huurt: Atelier
Website: datschool.nl
Telefoonnummer: 06 49750700

De DAT!school - De Amsterdamse Theater- en filmschool, is de jeugdtheater- en filmschool in Amsterdam Noord. Jongeren van 7 t/m 21 jaar kunnen hier lessen volgen in spel, zang, dans en film. De lessen worden gegeven door professionele acteurs, zangers, dansers, choreografen, schrijvers, regisseurs en filmmakers. DAT!school zet cultuureducatie in als middel om jongeren te leren en te laten ervaren op een open manier naar de wereld te kijken en verbinding aan te gaan met andere culturen.

De cursussen zijn breed opgezet en laten alle aspecten van de disciplines aan bod komen: van idee tot uitvoering. Jongeren krijgen zo ruimschoots de kans talenten ontdekken en te ontwikkelen. Dit doen we ondermeer door te werken aan producties die leiden tot voorstellingen en podium ervaring.

ZELF HUREN?

De Overkant heeft ruimte voor bedrijven, ateliers, evenementen, cultuur en horeca. Anders dan het traditionele aanbod binnen Amsterdam is De Overkant een uniek terrein met een industrieel karakter en een rauwe uitstraling aan de IJ oever. Interesse in een bedrijfsruimte of wilt u een evenement organiseren, neem dan hier contact op.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie