HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

ESCAPE FACTORY

Escape Factory Escape Factory
Gedempt Hamerkanaal 267
Huurt: Evenementen locatie
Website: www.escapefactory.nl
Telefoonnummer: 020 2050 970

BIj Escape Factory kunnen groepen van 3 tot 120 personen een 'Escape Experience' ervaren in een van de Escape rooms. Een�‘Escape room’ is een kamer waarin een groep van twee tot vijf personen zich vrijwillig kan laten opsluiten om daaruit te ontsnappen door middel van het oplossen van raadsels en puzzels. Dit alles binnen één uur!

Escape Factory richt zich op diverse doelgroepen:

  • Collega’s die op zoek zijn naar een teambuilding- of incentive activiteit. Dit kan gecombineerd worden met een meeting.
  • Vriendengroepen en families die op zoek zijn naar een originele activiteit.
  • Bedrijven die assessments willen laten uitvoeren in een gecontroleerde omgeving, waar combinaties van specifieke competenties kunnen worden getest.
  • En nog heel veel meer..
Op het moment van opening zullen drie thema’s actief zijn, verdeeld over zes kamers. Dit betekent dat elk thema dubbel is uitgevoerd, zodat twee groepen tegen elkaar kunnen ‘racen’. Welk team is als eerste ontsnapt!? Binnen een aantal maanden zal dit worden uitgebreid naar tien (!) kamers.
Overigens kunnen de 'Escape rooms' ook aangepast worden aan de uitstraling van bijvoorbeeld uw organisatie of product!

Naast de 'Escape rooms' heeft Escape Factory een moderne ruimte, de Lounge, waar gasten kunnen worden ontvangen. Verder beschikt Escape Factory over twee meeting ruimtes die gekoppeld kunnen worden aan elkaar en aan de Lounge om één grote ruimte te creëren.

Voor groepen vanaf 15 personen is het combineren van een ‘Escape experience’ met een buffet absoluut aan te raden!

ZELF HUREN?

De Overkant heeft ruimte voor bedrijven, ateliers, evenementen, cultuur en horeca. Anders dan het traditionele aanbod binnen Amsterdam is De Overkant een uniek terrein met een industrieel karakter en een rauwe uitstraling aan de IJ oever. Interesse in een bedrijfsruimte of wilt u een evenement organiseren, neem dan hier contact op.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie