HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

" id="terugButton">

020CREW

020CREW 020CREW
Gedempt Hamerkanaal 265
Huurt: Kantoorruimte
Website: www.020crew.nl
Telefoonnummer: +31 20 2610073

Professioneel, nauwkeurig en verantwoordelijk. Als zelfstandig team met als basis een heldere en transparante communicatie met de opdrachtgever. Dat is hoe 020CREW een evenement voor u neerzet. Is dit waar u op rekent? Dan zien we uit naar een mooie samenwerking!

We maken duidelijke afspraken met u wat betreft de taken en de wederzijdse verwachtigen bij de productie van uw evenement. Alles wat we van tevoren kunnen bespreken hoeven we immers niet tijdens de vaak stressvolle productiedagen te bespreken.

Om aan elkaars verwachtingen te kunnen voldoen moeten we ook eerlijk zijn over wat u niet van ons kunt verwachten. Veiligheid staat bij ons voorop. Onze crew is voorzien van alle persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en het merendeel van onze crew is gecertificeerd om zware machines te besturen, zoals heftrucks, hoogwerkers e.d. ‘Even snel’ (en daardoor onveilig) is dus ook niet onze stijl.

Daarnaast werken wij als verantwoordelijk team met een eigen coördinator. Dat maakt dat we perfect op elkaar ingespeeld zijn en enorm efficient te werk kunnen gaan. Dat betekent wel dat opdrachten altijd via onze aanwezige coördinator gespeeld worden, tenzij we ter plaatse anders overleggen. Dit is de manier waarop we op ons best zijn, en waarop we aan al uw verwachtigen kunnen voldoen.

ZELF HUREN?

De Overkant heeft ruimte voor bedrijven, ateliers, evenementen, cultuur en horeca. Anders dan het traditionele aanbod binnen Amsterdam is De Overkant een uniek terrein met een industrieel karakter en een rauwe uitstraling aan de IJ oever. Interesse in een bedrijfsruimte of wilt u een evenement organiseren, neem dan hier contact op.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie