HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to get property of non-object

Filename: views/renters_detail.php

Line Number: 28

" id="terugButton">

IBANX

iBanx
Gedempt Hamerkanaal 163
Huurt: Kantoorruimte
Website: www.ibnx-hse.com
Telefoonnummer: 020 572 7900

Het veiliger en efficiënter maken van de grote industrie in Europa en daarbuiten, dat is waar we bij iBanx HSE al sinds 2000 met veel enthousiasme aan werken. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat 0 incidenten in de industrie een haalbaar doel is en daar willen we met onze expertise graag aan bijdragen.

Met onze best practices, implementatiemethode en software voor de cruciale processen in een fabriek (voor de kenners: veilig werken, lockout tagout tryout, wachtoverdracht, management of change en incident management), zijn hoog risico organisaties in staat om hun veiligheidsprestaties jaar in jaar uit te verbeteren en hun efficiency op een steeds hoger niveau te brengen.

Wij zijn er trots op dat internationaal opererende organisaties als AkzoNobel, Albemarle, Cargill, DSM, Hexion en Oiltanking hierom al vele jaren met ons samenwerken.

ZELF HUREN?

De Overkant heeft ruimte voor bedrijven, ateliers, evenementen, cultuur en horeca. Anders dan het traditionele aanbod binnen Amsterdam is De Overkant een uniek terrein met een industrieel karakter en een rauwe uitstraling aan de IJ oever. Interesse in een bedrijfsruimte of wilt u een evenement organiseren, neem dan hier contact op.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/huurders.php

Line Number: 177