HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

SIMENCO

Simenco
Gedempt Hamerkanaal 181
Huurt: Kantoorruimte
Website: www.simenco.com/nl
Telefoonnummer: 020 – 428 20 48

Simenco is dé specialist in innovatieve simulaties voor educatieve toepassingen en veranderingsprocessen.

Simenco ontwerpt, ontwikkelt en begeleidt serious games die zinvol en leuk zijn om te spelen. We leveren daarmee een motiverende en blijvende bijdrage aan opleidingsprogramma’s en veranderprocessen.

In 2003 opgericht, maar al sinds 1994 ervaring met het ontwerpen en implementeren van simulaties (waaronder ook management games/business games) voor onderwijs-, opleidings- en veranderprogramma's in Nederland en ver daarbuiten.

De afgelopen jaren heeft onze expertise zich toegespitst op de vereniging van de kracht van simulaties met de kracht van de modernste internettechnologie. Deze combinatie maakt het mogelijk om voor onze klanten steeds weer de meest innovatieve én effectieve concepten te kunnen realiseren.

ZELF HUREN?

De Overkant heeft ruimte voor bedrijven, ateliers, evenementen, cultuur en horeca. Anders dan het traditionele aanbod binnen Amsterdam is De Overkant een uniek terrein met een industrieel karakter en een rauwe uitstraling aan de IJ oever. Interesse in een bedrijfsruimte of wilt u een evenement organiseren, neem dan hier contact op.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie