HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to get property of non-object

Filename: views/renters_detail.php

Line Number: 28

" id="terugButton">

STUDIO HNSDGR

Studio HNSDGR
Gedempt Hamerkanaal 261
Huurt: Kantoorruimte
Website: www.hansdegooijer.nl
Telefoonnummer: +31(0) 6 2652 6004

Studio HNSDGR is een industrieel ontwerpbureau opgericht door Hans de Gooijer (Gerrit Rietveld Academie 1994 en Royal College of Arts 1996).

HNSDGR is specialist in het ontwerpen van alledaagse producten die je overal tegen kunt komen. Geen design met een hoofdletter D, maar producten om mee te spelen, te werken, te eten of te drinken.

Nieuwsgierigheid, creativiteit en 15 jaar ervaring hebben geresulteerd in vele prijswinnende ontwerpen die de markt hebben gehaald en die in grote volumes worden geproduceerd door opdrachtgevers.

HNSDGR werkt nauw samen met opdrachtgevers en partners én initieert projecten op eigen initiatief. Een dag per week doceert Hans aan de opleiding product design van de Hogeschool van Amsterdam. Wij zijn beschikbaar voor ambitieuze opdrachtgevers en uitdagende projecten om in te participeren.

ZELF HUREN?

De Overkant heeft ruimte voor bedrijven, ateliers, evenementen, cultuur en horeca. Anders dan het traditionele aanbod binnen Amsterdam is De Overkant een uniek terrein met een industrieel karakter en een rauwe uitstraling aan de IJ oever. Interesse in een bedrijfsruimte of wilt u een evenement organiseren, neem dan hier contact op.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/huurders.php

Line Number: 177