HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

STUDIO JVM

Studio JVM
Gedempt Hamerkanaal 171
Huurt: Kantoorruimte
Website: www.studiojvm.nl
Telefoonnummer: 020 - 303 8758

Studio JVM architecture & urban strategies

Ruimte, ruimte, ruimte!

Architectenbureau Studio JVM is gespecialiseerd in de uitzonderlijke ontwerp- en bouwopgaven. Deze variëren van nieuw gebouw tot bijzonder meubilair, van interieur tot masterplan.

Studio JVM denkt, ontwerpt en bouwt voor de lange termijn, juist ook voor tijdelijke projecten. De ontwerpen zijn daarom altijd gericht op een sterke interactiviteit tussen interieur, gebouw en omgeving, zodat hoogwaardige kwaliteit, inspiratie en esthetiek de basis worden voor langdurig gebruik en hergebruik.

Studio JVM heeft naast particulieren en (creatieve) bedrijven steeds vaker opdrachtgevers zoals gemeenten met creatieve ambities, Cultuurpark Westergasfabriek Amsterdam, bekende galeriehouders en kunstenaars zoals Marlene Dumas.


Studio JVM heeft voor De Overkant gekozen om:
  • de ruimte
  • het uitzicht
  • de energie

ZELF HUREN?

De Overkant heeft ruimte voor bedrijven, ateliers, evenementen, cultuur en horeca. Anders dan het traditionele aanbod binnen Amsterdam is De Overkant een uniek terrein met een industrieel karakter en een rauwe uitstraling aan de IJ oever. Interesse in een bedrijfsruimte of wilt u een evenement organiseren, neem dan hier contact op.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie