HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

STUDIO NOA ARCHITECTEN

Studio NOA Architecten Studio NOA Architecten
Gedempt Hamerkanaal 165
Huurt: Kantoorruimte
Website: www.studionoa.eu
Telefoonnummer: +31 (020) - 723 19 6

Studio NOA werkt vanuit Amsterdam en Beijing aan het verbeteren en activeren van gebouwen en stedelijke gebieden. Studio NOA ontwikkelt duurzame en innovatieve concepten met een eigentijds karakter voor bestaande en nieuwe gebouwen. Studio NOA heeft een integrale benadering waarbij niet alleen ruimtelijke kwaliteit een grote rol speelt, maar ook economische en sociaal-culturele waardetoevoeging.

Zowel nationaal en internationaal werkt Studio NOA aan luxe villa’s, verduurzaming van bestaande vastgoed, publieke gebouwen en exclusieve winkels. Met dank aan een internationaal en multi-disciplinair netwerk wordt kunde gecombineerd met ambitie. Dit resulteert in slimme en flexibele gebouwen voor opdrachtgevers zoals zorginstellingen, ambassades, ontwikkelaars, gemeenten, uitvaartinstelling ERA-groep, Rijksbouwmeester, particuliere investeringsfondsen, beleggers, kleine tot middelgrote ontwikkelaars en verenigingen.

ZELF HUREN?

De Overkant heeft ruimte voor bedrijven, ateliers, evenementen, cultuur en horeca. Anders dan het traditionele aanbod binnen Amsterdam is De Overkant een uniek terrein met een industrieel karakter en een rauwe uitstraling aan de IJ oever. Interesse in een bedrijfsruimte of wilt u een evenement organiseren, neem dan hier contact op.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie