HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to get property of non-object

Filename: views/renters_detail.php

Line Number: 28

" id="terugButton">

SUNGEVITY

Sungevity
Gedempt Hamerkanaal 189 + 209
Huurt: Kantoorruimte
Website: https://www.sungevity.nl
Telefoonnummer: 020 8080 854

Sungevity levert betaalbare zonnestroom aan consumenten thuis. Als top 3-speler in de Amerikaanse markt heeft Sungevity naam gemaakt met Remote Solar Design: een concept dat satellietbeelden gebruikt om per adres de meest ideale opstelling van zonnepanelen te berekenen. Sungevity kan hierdoor de stroomopbrengst van individuele huishoudens voorspellen én voor 10 jaar garanderen.

Werkwijze
De werkwijze met Remote Solar Design is eigentijds en nèt even anders. Wij maken de overstap naar zonne-energie leuk en vooral makkelijk. Met een paar klikken op de muis kunnen geïnteresseerden een zonne-advies aanvragen. Vervolgens beoordelen wij aan de hand van satellietbeelden of het mogelijk is om zonnepanelen op het dak te installeren. Zo ja, dan maken we een ontwerp voor zonnepanelen en geven dit duidelijk grafisch weer, zodat de klant weet hoe het dak er uit kan komen te zien. Ook berekenen we wat de klant bespaart. En tenslotte laten we zien hoe dit bijdraagt aan het milieu. Alles wordt duidelijk en mooi grafisch weergegeven en is eenvoudig te bekijken in Mijn Sungevity monitoring. Lees meer

ZELF HUREN?

De Overkant heeft ruimte voor bedrijven, ateliers, evenementen, cultuur en horeca. Anders dan het traditionele aanbod binnen Amsterdam is De Overkant een uniek terrein met een industrieel karakter en een rauwe uitstraling aan de IJ oever. Interesse in een bedrijfsruimte of wilt u een evenement organiseren, neem dan hier contact op.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/huurders.php

Line Number: 177