HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

" id="terugButton">

WEAGREE

WEAGREE WEAGREE
Gedempt Hamerkanaal 149
Huurt: Kantoorruimte
Website: www.weagree.com
Telefoonnummer: 020 616 96 96

Weagree toont innovatief leiderschap met een zeer gebruiksvriendelijke contractcreatieapplicatie voor het creëren van topkwaliteit contracten, waarmee juridische professionals hun prestaties optimaliseren. Weagree streeft naar voortdurende erkenning als expert op het gebied van contract drafting, en inspireert haar opdrachtgevers door een verbeterde kwaliteit van contracteren. Wij veranderen een complete sector.

Weagree versnelt het creëren van contracten door haar contractcreatieapplicatie te combineren met contract-upgradingdiensten:

Contractcreatieapplicatie
Weagree's contractcreatiesoftware (de "Weagree Wizard") is een krachtige oplossing: binnen enkele minuten kunnen gebruikers dankzij een indrukwekkend intuïtieve Q&A-functionaliteit (zowel simpele als complexe) eerste conceptovereenkomsten opstellen.

Contract drafting diensten
We ondersteunen organisaties bij het schrijven of verbeteren van hun modelcontracten.

Contract drafting ecosysteem
Weagree biedt een compleet ecosysteem rond de niche contractenschrijven.

ZELF HUREN?

De Overkant heeft ruimte voor bedrijven, ateliers, evenementen, cultuur en horeca. Anders dan het traditionele aanbod binnen Amsterdam is De Overkant een uniek terrein met een industrieel karakter en een rauwe uitstraling aan de IJ oever. Interesse in een bedrijfsruimte of wilt u een evenement organiseren, neem dan hier contact op.

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie