HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

Architecten van De Overkant geven toelichting tijdens bijeenkomst ARCAM

Donderdag 27 januari 2011

Architecten van De Overkant geven toelichting tijdens bijeenkomst ARCAM er was heel veel belangstelling dus helaas zit de bijeeenkomst vol

Amsterdam-Noord bruist. De nieuwbouw van het EYE Film Instituut Nederland wordt met de dag meer zichtbaar, de vernieuwing van het Noorderpark is in volle gang en nieuwe horeca als Restaurant Stork opent haar deuren op bedrijfsterrein De Overkant. Ook architectonisch gezien is Amsterdam-Noord zeer de moeite waard. Met de Architectuurwaaier Amsterdam-Noord zet ARCAM 50 opmerkelijke projecten in de schijnwerpers. Oud en nieuw, bekend en verborgen: samen geven zij een indruk van de veelheid en diversiteit van de Noordse bebouwing en vormen ze een uitnodiging om dit bijzondere stadsdeel te ontdekken.

Op vrijdag 4 februari om 17.30 uur wordt het eerste exemplaar van de Architectuurwaaier Amsterdam-Noord in ontvangst genomen door Vrouwke en Pieter Bouhuijs. Hun huis aan de Durgerdammerdijk werd ontworpen door de grootvader van Vrouwke: Gerrit Rietveld.

Tijdens deze bijeenkomst geven de architecten van De Overkant, Pieter van der Pot van Cube Architecten en Marloes van Heteren van Soluz, een korte toelichting over de herontwikkeling van De Overkant.

Programma
Datum: 4 februari 2011
Inloop: 16.00 uur
Aanvang: 16.30 uur
Einde: 18.00

Locatie: Restaurant Stork aan De Overkant. Boorstraat 1 (ingang op het Gedempt Hamerkanaal to 92).


Heerlijk dineren aan het IJ? Kijk op www.restaurantstork.nl

Meer weten over de architecten en hun passie voor De Overkant? Kijk op http://www.cube-architecten.nl en www.soluz.nl

LAATSTE NIEUWS

COMMUNICATIE & PERS

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Mac Bijman
communicatie@deoverkant.com

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie