HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

De Overkant geniet volop van Sail

Woensdag 25 augustus 2010

De Overkant geniet volop van Sail Restaurant STORK geeft een kijkje in de keuken

Het nieuwe restaurant aan De Overkant, genaamd ‘Restaurant STORK’, opende voor het weekend haar deuren. Het restaurant is nog niet officieel geopend maar de eigenaren gaven voor Sail alvast een sneak preview. Tijdens het evenement konden bezoekers genieten van een heerlijk hapje en drankje op het terras aan het water en op vrijdagavond was er een feest in het restaurant zelf.

Bedankt bewonerscommissie Eigen Haard!

Dond/vrij/za/zo? kwamen de leden van de bewonerscommissies op bezoek. Eigen Haard organiseert elk jaar een bewonerscommissiedag om de leden te bedanken voor hun inzet en betrokkenheid het hele jaar door. Dit keer werden ze uitgenodigd om kennis te maken met De Overkant tijdens Sail. Zij konden genieten van de prachtige schepen en bootjes die de hele dag langs De Overkant passeerden. Als verrassing regelde Eigen Haard een rondvaart voor alle leden. Zo werd het niet alleen genieten vanaf de kade, maar ook vanaf het water.

Zondag = Ondernemersdag

De zondag was de dag voor de ondernemers. Overdag konden ondernemers die interesse hebben in een bedrijfsruimte een kijkje nemen op het terrein en in de verschillende hallen. Daarnaast waren de makelaars aanwezig om de verhuurmogelijkheden te bespreken en antwoord te geven op alle vragen. Natuurlijk werd er ook nog genoten van Sail als het achtergrond decor.

’s Avonds organiseerde het stadsdeel Amsterdam-Noord een netwerkborrel voor alle ondernemers uit Amsterdam-Noord. De opkomst was groot! Ondernemers van verschillende disciplines kwamen bij elkaar en genoten van het slotvuurwerk, dat vanaf De Overkant goed te zien was.

Een succesvol evenement aan De Overkant

Al met al was het een succesvol en mooi weekend. Wilt u zelf een evenement organiseren of bent u op zoek naar bedrijfsruimte op deze unieke, sfeervolle locatie? Neem dan contact met ons op via huren@deoverkant.com.

LAATSTE NIEUWS

COMMUNICATIE & PERS

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Mac Bijman
communicatie@deoverkant.com

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie