HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

Eerste dagen Restaurant Stork

Woensdag 5 januari 2011

Eerste dagen Restaurant Stork Na maanden van verbouwing is het moment aangebroken, Restaurant Stork opent haar deuren! Op dinsdag 11 januari vindt de officiële opening plaats, op 12 en 13 januari is iedereen welkom vanaf 16:00 voor bier, bitterballen, oesters en champagne.

Het nieuwe jaar begint feestelijke aan De Overkant. De officiële opening van het restaurant, Restaurant Stork, vindt plaats op dinsdag 11 januari. De loods aan de waterzijde is de laatste maanden druk verbouwd om het visrestaurant te realiseren.

Naast de indrukwekkende grootte van de loods, een oppervlakte van 1100m2 en een hoog plafond, heeft het restaurant een prachtig uitzicht vanaf het IJ. Zoals op de website staat: “Zoveel IJ zag je nog niet vanaf 1 plek”.

Kom dus vanaf 11 januari langs bij Restaurant Stork aan De Overkant en geniet van het uitzicht maar voornamelijk van het heerlijke eten: “Veel vis, oesters, schaal en schelpdieren. Simpel en eerlijk!”

Attentie: de eerste twee weken wordt er nog geen lunch geserveerd maar is het café vanaf 16:00 en het restaurant vanaf 18:00 geopend.

Voor meer info zie: www.restaurantstork.nl

LAATSTE NIEUWS

COMMUNICATIE & PERS

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Mac Bijman
communicatie@deoverkant.com

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie