HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

ESCAPE FACTORY ON TOUR

Donderdag 4 mei 2017

ESCAPE FACTORY ON TOUR Een spectaculaire nieuwe activiteit voor op uw evenement of bedrijfsfeest: Deze mobiele escaperooms zijn voorzien van computers, licht, geluid en beleving en zijn geschikt voor alle soorten evenementen.

De Mobiele escape Race: Vanaf mei 2017 lanceren wij de mobiele escape Race: “Escape Factory on tour”. De mobiele escaperooms kunnen geplaatst worden op verschillende locaties in Nederland. Hierbij moet u denken aan festivals, evenementen, bedrijfsfeesten, openingen, winkelpresentaties of bij uw bedrijf zelf.
Het is mogelijk de mobiele escape rooms in te zetten voor verschillende periodes: van een dag tot enkele weken.

“The Exposition”
U en uw team van archeologen zijn uitgenodigd om de nieuwe expositie te bekijken met wereldberoemde schatten van de farao. Er is alleen nog niemand in geslaagd om de centrale kist te openen en te bekijken. Lukt het u en uw team om de kist te openen? De bewaker is precies 15 minuten weg. Dit is uw kans! Pas op voor de laserstralen, vindt de codes, raadsels en de sloten. Geniet van de prachtige expositie met Egyptische beelden en schilderijen, maar zorg ervoor dat je ontsnapt binnen een kwartier!

Escape Factory on Tour

  • 2 Mobiele escaperooms van 7x5 meter in de vorm van een fabriek met heel veel attentiewaarde!!!
  • Overal inzetbaar zowel binnen als buiten !!
  • Inclusief 3 begeleiders
  • 120 personen kunnen in 4 uur een escape beleving meemaken.
  • De mobiele escape rooms zijn op uw eigen locatie tijdelijk in te zetten. Heeft u een horeca bedrijf, een evenement, festival of een bedrijventerrein en bent u op zoek naar iets unieks? Dan zijn deze mobiele escape rooms echt iets voor u. voor al uw speciale evenementen want het avontuur trekt naar je huis, kantoor of festival als de uitdaging begint. Het is niet nodig om naar ons te reizen voor uw feest. Het feest komt naar u toe!
  • Maximaal 6 personen per kamer
  • 15 minuten escape zodat heel veel mensen er gebruik van kunnen maken tijdens uw event. Ook eventueel te verlengen naar een 1 uur escape experience.
  • De opblaasbare tenten zijn volledig te “branden met uw eigen logo’s ”( vraag naar de voorwaarden)
  • Mogelijkheid om uw eigen escape “look and feel” te krijgen door ons creatieve team.
  • Onze mobiele escaperuimte is de perfecte bestemming voor zakelijke evenementen, verjaardagsfeesten, winkelcentra promotie, festivals en beurzen. Ook andere ideeën zijn uiteraard bespreekbaar.
Voor meer informatie en boekingen:

Escape Factory on Tour
020-2050980

LAATSTE NIEUWS

COMMUNICATIE & PERS

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Mac Bijman
communicatie@deoverkant.com

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie