HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

Open huis aan De Overkant!

Dinsdag 3 mei 2011

Open huis aan De Overkant! Op zoek naar bedrijfsruimte? U bent van harte welkom om de sfeer van ons terrein te proeven. Dit kan op 20 mei 2011 van 14.00 uur tot 17.00 uur aan De Overkant in restaurant Stork, het grootste visrestaurant van Amsterdam. Dit restaurant opende begin dit jaar haar deuren aan De Overkant. Het adres is Gedempt Hamerkanaal t.o. 92 in Amsterdam-Noord.

Start verhuur cluster 2
De verbouwing en oplevering van het bedrijfsterrein wordt in clusters opgedeeld. De ruimten in cluster 1 zijn onlangs opgeknapt en opgeleverd aan onze nieuwe huurders. De komende tijd worden de ruimten van cluster 2 aangepakt en de verwachte oplevering is september 2011.

Rondleiding tijdens open huis
Er zijn diverse ruimtes te huur vanaf 50 m2. Een parkeerplaats is los te huur. Op 20 mei 2011 vertellen onze makelaars u alles over de verhuurmogelijkheden aan De Overkant. Tijdens een rondleiding in cluster 2 krijgt u een goede indruk van de grootte en mogelijkheden van de verschillende ruimtes. Echt de moeite waard om langs te komen dus!

Komt u ook?
Stuur een mail naar huren@deoverkant.com  en geef uiterlijk 16 mei 2011 aan met hoeveel personen u naar het open huis komt. Alvast bedankt!

LAATSTE NIEUWS

COMMUNICATIE & PERS

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Mac Bijman
communicatie@deoverkant.com

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie