HUREN AAN DE OVERKANT

Ruimte voor creatieve energie

Tweede netwerkborrel Veban & Co

Donderdag 24 maart 2011

Tweede netwerkborrel Veban & Co De tweede netwerkborrel van Veban & Co wordt donderdag 24 maart gehouden in restaurant Stork op dezelfde dag als de ondernemersprijs wordt uitgereikt.

 'CO staat voor Creatief Ondernemen, in Amsterdam-Noord het creatiefste stadsdeel zijn ruim 1000 creatieve ondernemers werkzaam. Veban & Co is de kring van Veban specifiek gericht op creatieve ondernemers die vaak eenpitters zijn. Die hebben andere belangen, andere wensen', vertelt Cher Stam van VEBAN & Co.

In samenspraak met de Veban is het platform Veban & Co opgericht, dat toch een iets andere insteek heeft. Het lidmaatschapsgeld is lager omdat het kleinere bedrijven betreft. 'We komen ook niet dertien keer per jaar bijeen, maar vier keer. Om kruisbestuiving te stimuleren zijn Veban leden ook welkom op deze bijeenkomsten', aldus Stam.

Lid worden van Veban & Co kan voor 95,- per jaar. Dan maak je gebruik van een internetplatform en vier netwerkborrels. In 2011 biedt Veban & Co eenmalig de mogelijkheid om voor een introductietarief van 50,- kennis te maken met Veban & Co, het internetplatform en de netwerkborrels.

Voor meer informatie kijk op de website: www.veban.nl/

LAATSTE NIEUWS

COMMUNICATIE & PERS

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Mac Bijman
communicatie@deoverkant.com

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie