Ambachtelijke bedrijfsruimte

Ambachtelijke bedrijfsruimte

Alle ambachtelijke bedrijfsruimtes zijn op dit moment verhuurd.

OMSCHRIJVING SOORT RUIMTE


Alle Ambachtelijke bedrijfsruimtes zijn op dit moment verhuurd.


Wij bieden een industriële werkomgeving van 6 meter hoog, rondom een lichte centrale ontmoetingsruimte waar u in contact komt met andere ondernemers. Bovendien kunt u uw zelfgemaakte producten tentoonstellen en verkopen in de multifunctionele Kromhouthal.

Deze gebouwen bieden ruimte aan bijvoorbeeld houtbewerkers, decorbouwers en meubelmakers die een ambachtelijke bedrijfsruimte zoeken vanaf 150m². De ruimtes zijn klaar voor gebruik met verwarming, verlichting en voorbereiding voor data en telefonie. Toiletten en pantry (koffie) zijn gemeenschappelijk. Op de begane grond is er een centrale ontmoetingsplek waar u in contact komt met andere huurders. Een waardevolle plek om te netwerken en om samen tot inspirerende ideeën te komen. Of gebruik te maken van elkaars kennis en ervaringen.

Afwerkingsniveau

Vloer
De vloer voldoet aan alle bouwtechnische en constructieve eisen van een vloer in een kantoorruimte. De vloer heeft verder geen afwerking en zal zoals het is (‘as-is’) worden opgeleverd. De maximale vloerbelasting bedraagt minimaal 250 kg/m².

Scheidingswanden
De nieuwe scheidingswanden voldoen aan de geldende brandweereisen, geluidsnormen en constructieve eisen. De nieuwe wanden worden behangklaar opgeleverd. De nieuwe scheidingswanden worden in ieder geval geplaatst tussen:

  • De verschillende units;
  • De units en de gemeenschappelijke ruimte in het midden van de ruimte. De wand tussen de units en de gemeenschappelijke ruimte is deels transparant.
Bestaande wanden worden “as-is” (in huidige staat) opgeleverd, alle losse onderdelen worden verwijderd.

Plafonds
Alle bestaande bouwkundige plafonds worden “as-is” opgeleverd en ontdaan van alle losse onderdelen. Eventuele verlaagde plafonds worden verwijderd. De plafonds voldoen aan de geldende brandweereisen, geluidsnormen en constructieve eisen. Lichtstraten worden schoongemaakt, dan wel vernieuwd.

Planning, beschikbaarheid en exploitatieduur
Oplevering ruimtes: eerste kwartaal 2011.
Over 10 jaar start het herontwikkelingsproces op het terrein waar wonen met werken gecombineerd wordt. Samen met de huurders verkennen wij ruim voor die tijd de mogelijkheden van de nieuwe situatie.

Meer informatie
Specifieke informatie over de verschillende ruimten kunt u vinden in onze factsheets. Deze zijn te downloaden aan de rechter zijde van deze pagina.

Disclaimer
Wij hebben ons uiterste best gedaan om deze documenten te voorzien van duidelijke en juiste informatie. Hoewel wij deze documenten met zorg hebben samengesteld, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. Alle eerdere documenten vervallen. Alle gesprekken zijn uitdrukkelijk onder voorbehoud van goedkeuring van de directie van woningstichting Eigen Haard.

WAAR OP HET TERREIN?

Plattegrond Ambachtelijke bedrijfsruimte

NOG 0% BESCHIKBAAR VOOR AMBACHTELIJKE BEDRIJFSRUIMTE

CONTACT

123makelaar
020 - 619 29 30

Colliers
020 - 540 55 60

huren@deoverkant.com

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie