Kantoorruimte

Kantoorruimte

Alle kantoorruimtes zijn op dit moment verhuurd.

OMSCHRIJVING SOORT RUIMTE

Alle kantoorruimtes zijn op dit moment verhuurd.

Als creatieve ondernemer heeft u prikkels en inspiratie nodig om te komen tot mooie dingen. Een inspirerende werkomgeving kan hier een grote bijdrage aan leveren. De Overkant biedt werkplekken met een authentieke sfeer op dé nieuwe creatieve hotspot aan het IJ.

Wij bieden atelierachtige bedrijfsruimtes tegen zeer flexibele huurvoorwaarden. De ruimtes zijn voorzien van verwarming, verlichting en voorbereiding voor data en telefonie.

Er zijn ruimtes die een eigen toilet en (voorbereiding voor) een pantry hebben. Ook zijn er ruimtes met gemeenschappelijke voorzieningen. De gebouwen zijn voorzien van een centrale ontmoetingsplek op de begane grond. Hier komt u in contact met andere huurders van De Overkant.

AFWERKINGSNIVEAU

Vloer
De vloer voldoet aan alle bouwtechnische en constructieve eisen van een vloer in een kantoorruimte. De vloer heeft verder geen afwerking en zal zoals het is (‘as-is’) worden opgeleverd. De maximale vloerbelasting bedraagt minimaal 250 kg/m².

Scheidingswanden
De nieuwe scheidingswanden voldoen aan de geldende brandweereisen, geluidsnormen en constructieve eisen. De nieuwe wanden worden behangklaar opgeleverd. Bestaande wanden worden “as-is” (in huidige staat) opgeleverd, alle losse onderdelen worden verwijderd.

Plafonds
Alle bestaande bouwkundige plafonds worden “as-is” opgeleverd en ontdaan van alle losse onderdelen. Eventuele verlaagde plafonds worden verwijderd. De plafonds voldoen aan de geldende brandweereisen, geluidsnormen en constructieve eisen.Eventueel daklichten worden schoongemaakt, dan wel vernieuwd.

Planning
Oplevering ruimtes: Per direct.
Over 10 jaar start het herontwikkelingsproces op het terrein waar wonen met werken gecombineerd wordt. Samen met de huurders verkennen wij ruim voor die tijd de mogelijkheden van de nieuwe situatie.

Meer informatie
Specifieke informatie over de verschillende ruimten kunt u vinden in onze factsheets. Deze zijn te downloaden aan de rechter zijde van deze pagina.

Disclaimer
Wij hebben ons uiterste best gedaan om deze documenten te voorzien van duidelijke en juiste informatie. Hoewel wij deze documenten met zorg hebben samengesteld, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. Alle eerdere documenten vervallen. Alle gesprekken zijn uitdrukkelijk onder voorbehoud van goedkeuring van de directie van woningstichting Eigen Haard.

WAAR OP HET TERREIN?

Plattegrond Kantoorruimte

NOG 0% BESCHIKBAAR VOOR KANTOORRUIMTE

CONTACT

123makelaar
020 - 619 29 30

Colliers
020 - 540 55 60

huren@deoverkant.com

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie