Ruimtes tot 250m²

Ruimtes tot 250m²

Alle kleine ruimtes zijn op dit moment verhuurd.

OMSCHRIJVING SOORT RUIMTE


Alle kleine ruimtes zijn op dit moment verhuurd.


Groeit u uit uw huidige werkplek en bent u op zoek naar een professionele werkplek op een bijzondere locatie? De Overkant is een bedrijfsterrein met historie, een industriële uitstraling en niet te vergeten met een ligging aan de zonnige kant van het IJ.

Wij hebben kleinschalige ruimtes vanaf 20 tot en met 250m² tegen zeer flexibele huurvoorwaarden. De ruimtes zijn klaar voor gebruik met verwarming, verlichting en voorbereiding voor data en telefonie. Toiletten en pantry (koffie) zijn aanwezig. De gebouwen zijn voorzien van een centrale ontmoetingsplek op de begane grond.

Deze gebouwen bieden onderdak aan een grote diversiteit van ondernemers, van startend architect tot webdesigner. Er is al een ruimte van 20m² beschikbaar voor circa 300 euro per maand, exclusief servicekosten.

AFWERKINGSNIVEAU

Vloer
De vloer voldoet aan alle bouwtechnische en constructieve eisen van een vloer in een kantoorruimte. De vloer heeft verder geen afwerking en zal zoals het is (‘as-is’) worden opgeleverd. De maximale vloerbelasting bedraagt minimaal 250 kg/m².

Scheidingswanden

De nieuwe scheidingswanden voldoen aan de geldende brandweereisen, geluidsnormen en constructieve eisen. De nieuwe wanden worden behangklaar opgeleverd. Bestaande wanden worden “as-is” (in huidige staat) opgeleverd, alle losse onderdelen worden verwijderd.

Plafonds

Alle bestaande bouwkundige plafonds worden “as-is” opgeleverd en ontdaan van alle losse onderdelen. Eventuele verlaagde plafonds worden verwijderd. De plafonds voldoen aan de geldende brandweereisen, geluidsnormen en constructieve eisen. Eventuele daklichten worden schoongemaakt.

Planning
Oplevering ruimtes: eerste kwartaal 2011.
Over 10 jaar start het herontwikkelingsproces op het terrein waar wonen met werken gecombineerd wordt. Samen met de huurders verkennen wij ruim voor die tijd de mogelijkheden van de nieuwe situatie.

Meer informatie
Specifieke informatie over de verschillende ruimten kunt u vinden in onze factsheets. Deze zijn te downloaden aan de rechter zijde van deze pagina.

Disclaimer
Wij hebben ons uiterste best gedaan om deze documenten te voorzien van duidelijke en juiste informatie. Hoewel wij deze documenten met zorg hebben samengesteld, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. Alle eerdere documenten vervallen. Alle gesprekken zijn uitdrukkelijk onder voorbehoud van goedkeuring van de directie van woningstichting Eigen Haard.

WAAR OP HET TERREIN?

Plattegrond Ruimtes tot 250m²

NOG 0% BESCHIKBAAR VOOR RUIMTES TOT 250M²

CONTACT

123makelaar
020 - 619 29 30

Colliers
020 - 540 55 60

huren@deoverkant.com

De Overkant is mede gefinancierd met
steun van het Europees Fonds voor regionale
ontwikkeling van de Europese Commissie